Onze Hoofdtraining

Het Fundament is de basis voor jullie organisatie. Met jullie als bestuur van die organisatie kan er natuurlijk niets mis gaan met de organisatie. Maar soms is het toch fijn om even een trainer aan boord te halen!

Tijdens het Fundament kijken wij, met ons Model StudentenOrganisaties (MSO) mee naar waar jullie organisatie vandaan komt, waar jullie nu zijn en waar jullie de komende jaren heen kunnen werken. We reflecteren op een actieve manier, met het MSO en onze kennis, naar waar we tips kunnen geven om jullie koers beter te zetten en om jullie een stip op de horizon geven. 

Is die training wel voor ons?

Elke organisatie is namelijk anders, en jullie kennen jullie organisatie natuurlijk het best. De training wordt dus volledig aangepast op jullie organisatie, en er is altijd ruimte om in te zoomen op een specifieke vraag of specifiek probleem.

Elke training die we geven is daarom speciaal aangepast op de organisatie waar we hem aan geven. Vooraf plannen we een intake met een of twee bestuursleden, waarin wordt besproken waar jullie organisatie nu staat en waar de behoeften voor de training liggen.

Hoe lang duurt de training?

In principe duurt Het Fundament 5 uur. Als jullie het willen, kunnen we in overleg de training langer laten duren. De training korter laten duren is lastig, omdat we dan onderdelen moeten schrappen of haasten. We bestellen eten voor tijdens de training, wat we tijdens de eerste pauze laten bezorgen.

Hoe duur is de training?

Voor Het Fundament hebben we drie verschillende pakketten. We begrijpen dat dat alle drie de opties veel geld zijn voor een studentenorganisatie, en verwachten ook niet dat dat elke studentenorganisatie dit kan betalen. Onderwijsinstellingen weten vaak wel hoe belangrijk jullie zijn voor een opleiding, en willen vaak helpen bij het betalen van zo’n training.

Wij helpen jullie met die bekostiging regelen. Neem contact met ons op zodat we het kunnen hebben over hoe dit het beste aangepakt kan worden.

Light

De lightversie van Het Fundament is de budgetoptie van ons aanbod.

Het pakket bestaat uit:
– Een training van 3,5 uur
– Een na-consult van 1 uur
– Een standaard hand-out


Meest gekozen!

Standard

De meest gekozen versie van Het Fundament is het Standardpakket.

Dit pakket bestaat uit:
– Een training van 4 uur
– Een na-consult van 2 uur (of 2x 1 uur)
– Een standaard hand-out
– Verzorgde maaltijd tijdens de training

Premium

Ons meest uitgebreide pakket voor Het Fundament is het Premiumpakket.

Dit pakket bestaat uit:
– Een training van 5 uur
– Een na-consult van 3 uur (vrij in te delen)
– Een hand-out
– Verzorgde maaltijd tijdens de training

In het kort

Afhankelijk van het gekozen pakket, bepalen jullie de duur van de training. In die tijd leggen we in ieder geval de levensloop van een studentenorganisatie uit, en leggen jullie samen doelen vast voor jullie bestuursjaar.

Met onze verschillende opties aan pakketten, bepalen jullie zelf hoe uitgebreid jullie een training willen.
We hebben een budgetoptie, de standaardtraining en een premiumoptie voor de organisaties die écht willen uitpakken.

De training wordt precies aangepast op jullie behoeften. Met een intake achterhalen we exact waar de grote kansen voor jullie bestuur en organisatie liggen.

Jullie zijn niet het eerste bestuur waar we een training aan geven. Check deze recensies om te zien wie jullie voor gingen, en wat ze er van vonden!

Offerte aanvragen

Een offerte is natuurlijk vrijblijvend. Het kan wel helpen om een beeld te krijgen van de kosten. Heb je nog twijfels? Deze mag je natuurlijk bij de opmerkingen zetten, dan nemen we contact met je op voordat we de offerte maken.

Wil je eerst graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

  Naam studentenorganisatie*

  Voor welke organisatie wordt de training aangevraagd?

  Contactpersoon

  Vul hieronder jouw gegevens in.

  Gegevens aanvragende organisatie

  Wat zijn de gegevens van de aanvragende organisatie?

  Opmerkingen

  Waar ligt jullie behoefte? Wat voor training zijn jullie naar op zoek?