Ons aanbod

Wij van OnCourse Trainingen vinden het belangrijk dat jullie in staat zijn om zo goed mogelijk jullie organisatie op koers te houden. Dat doe je met bestuursgenoten, adviesgevende organen, leden en anderen, maar af en toe kan het fijn zijn om eens goed de peilstok ergens in te steken om te kijken hoe de zaken ervoor staan. Zo krijgen jullie een beeld waar je als goed op koers ligt en welke onderdelen misschien nog wat richting kunnen gebruiken.

Om hierin goed te kunnen ondersteunen, bieden we verschillende diensten aan.

Training: Het Fundament

Met onze training ‘Het Fundament’ lopen we aan de hand van het door onszelf ontwikkelde Model StudentenOrganisaties (MSO) door verschillende professionaliseringsfases van jullie organisatie. Waar staan jullie nu en waar kan de komende maanden naartoe gewerkt worden?

Tijdens de training bieden we jullie de tools om gezamenlijk meerjarige doelen te stellen om jullie organisatie naar een volgend niveau te tillen.

Wil je meer weten over onze training? Hier vertellen we meer over hoe de training werkt!

QuickScan van je vereniging

Soms ben je enkel op zoek naar een extra paar ogen. Met onze QuickScan verdiepen we ons kort in jullie organisatie en stellen we enkele adviezen op waarmee jullie verder kunnen. Er zijn verschillende opties waarvoor je kunt kiezen, om te zorgen dat jullie een QuickScan kiezen die bij jullie past.

Meer interesse in onze QuickScan? Neem een kijkje op deze pagina!

Wanneer kies je waarvoor?

Elke vereniging is anders, net als elke student anders is. Dit betekent ook dat er niet één oplossing is voor iedereen werkt. We bieden de mogelijkheid om ons aanbod passend te maken voor jullie organisatie.

Mocht je twijfelen of het beter is om te kiezen voor de training of de QuickScan, dan is dit een handige leidraad. De QuickScan vertelt je dat je fietsband lek is en waar het lek zit, de training geeft je al het gereedschap om je band te plakken.

We denken graag met je mee!

Mochten jullie vragen, twijfels of andere dingen hebben die jullie met ons willen delen, neem dan vooral contact met ons op. We helpen graag!