OnCourse Besturendag

Op zoek naar een effectieve manier om uw onderwijsbestuur te versterken en te inspireren? OnCourse Trainingen specialiseert zich in het organiseren van besturendagen die niet alleen informatief en verrijkend zijn, maar ook naadloos aansluiten bij de behoeften van de besturen binnen jullie onderwijsinstelling. We verzorgen de trainingen volledig, en ondersteunen bij alle andere aspecten van het organiseren van een besturendag.

Waarom een OnCourse Besturendag?

OnCourse is het enige bedrijf in Nederland dat zich specialiseert in het geven van trainingen aan studentenorganisaties. We zijn een kleine en daardoor wendbare organisatie, waardoor je snel antwoord hebt op al je vragen.

Met onze ruim 30 jaar praktische ervaring in het studenten- en bestuursleven verzorgen we trainingen waar elke studentenorganisatie wel iets aan heeft.

Volledig Verzorgde Trainingen

Wij nemen de volledige organisatie van de trainingscomponent op ons. Samen bepalen we welke trainingsonderwerpen het beste zullen aansluiten bij de studentenorganisaties binnen jullie onderwijsinstelling. Op de besturendag worden trainingen gegeven over een breed scala aan onderwerpen.

Gepersonaliseerd trainingsprogramma

Elke onderwijsinstelling is uniek. Onze besturendagen worden volledig afgestemd aan jullie specifieke wensen en doelen. We bieden flexibele opties aan, die variëren van functiespecifieke trainingen tot teambuilding, en van conflicthantering tot crisismanagement.

Ondersteuning bij Organisatie

Naast de trainingen bieden wij ook ondersteuning bij de organisatie van de rest van uw besturendag. Zo weet je zeker dat de promotie, locatie en logistiek van de besturendag van voor naar achter in orde is.

Hoe wij te werk gaan:

 1. Kennismaking en behoefteanalyse
  • In een persoonlijk gesprek achterhalen we jullie wensen en de trainingsbehoeften van de bestuurders.
 2. Planning en voorbereiding
  • Samen maken we een draaiboek voor de besturendag, aan de hand van ons format. Uiteindelijk ligt er een overzichtelijk plan, inclusief trainingsonderwerpen en een sessie-indeling.
 3. Uitvoering
  • Wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van alle geplande trainingssessies, met onze trainers en materialen.
 4. Evaluatie
  • Evalueren is belangrijk: na de besturendag volgt een evaluatie om de impact te meten, bepalen wat goed ging en verbeterpunten te noteren.

Een voorproefje…

Hieronder hebben we wat voorbeelden gezet van onderwerpen waar we trainingen over geven. Een combinatie van deze onderwerpen, eventueel aangevuld met specifieke vragen, creëren een besturendag met een divers aanbod.

Staat de gewenste training er niet tussen? Laat ons in het formulier hieronder weten waar jullie behoefte ligt, dan kijken we samen hoe we die het beste kunnen vervullen!

Geïnteresseerd?

Laat ons jullie besturendag transformeren in een krachtige impuls voor jullie studentenorganisaties. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en een van onze trainers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Wij kijken ernaar uit om samen met jullie een inspirerende besturendag te organiseren!

  Naam organisatie*

  Contactpersoon

  Gegevens aanvragende organisatie

  Opmerkingen

  Waar ligt jullie behoefte? Wat voor besturendag en trainingen zijn jullie naar op zoek?