Losse trainingen

Bij OnCourse Trainingen begrijpen we dat elke studenten- en jongerenorganisatie uniek is, met eigen uitdagingen, doelstellingen en behoeften. Daarom zorgen we dat onze trainingen ontworpen worden om precies aan te sluiten bij wat jullie organisatie nodig heeft om de volgende stap te zetten.

Persoonlijke aanpak

Wij geloven niet in een ‘one-size-fits-all’ benadering. Onze trainers nemen de tijd om jullie organisatie te leren kennen, de specifieke uitdagingen te begrijpen en de doelstellingen die je wilt bereiken. Op basis van deze inzichten ontwikkelen we een gepersonaliseerd trainingsprogramma dat naadloos aansluit bij de behoeften van jullie bestuur.

Divers aanbod aan trainingsthema’s

We bieden een breed scala aan thema’s die kunnen worden aangepast en gecombineerd om jullie perfecte training samen te stellen. Enkele voorbeelden van de thema’s waarin wij gespecialiseerd zijn, omvatten:

Communicatie en Promotie

Ontwikkel strategieën voor effectieve communicatie, de branding van je organisatie en het gebruik van sociale media om de zichtbaarheid en impact van jullie organisatie te vergroten.

Efficiënt en gezond besturen

Versterk jullie vaardigheden om te kunnen omgaan met stress en werkdruk, leer prioriteiten stellen en efficiënt te werken.

Ontwikkeling van je Organisatie

Leer hoe het aantal actieve leden vergroot, hoe je de interne administratie op orde brengt en hoe je ijzersterk een ALV door komt.

Financieel beheer

Leer alles over budgettering, acquisitie, financiële planning en het beheren van organisatiefinanciën om de financiële gezondheid van jouw organisatie te waarborgen.

Evenementenplanning

Van idee tot uitvoering, onze trainingen bieden de tools en technieken om succesvolle evenementen te organiseren.

Samenwerking

Creëer een sterker bestuur door het verbeteren van samenwerking, conflicthantering, crisismanagement en het bouwen aan een positieve organisatiecultuur.

En nog veel meer

Hieronder vind je wat voorbeelden van onderwerpen waar wij trainingen over geven:

We hebben een hoop kennis in huis. Vraag vooral naar de mogelijkheden, of neem contact op om jouw situatie voor te leggen!

Ontwikkeling op de lange termijn

Ons doel is niet alleen om kennis en vaardigheden over te dragen, maar ook om ervoor te zorgen dat deze kennis bewaard blijft. We bieden praktische tools om de inhoud van de training op te slaan in jullie organisatiegeheugen.

Ontdek hoe OnCourse Trainingen jullie organisatie kan ondersteunen met trainingen die aansluiten op wat jullie nodig hebben. We bespreken graag met jullie wat er allemaal mogelijk is!

  Naam studentenorganisatie*

  Voor welke organisatie wordt de training aangevraagd?

  Contactpersoon

  Vul hieronder jouw gegevens in.

  Gegevens aanvragende organisatie

  Wat zijn de gegevens van de aanvragende organisatie?

  Opmerkingen

  Waar ligt jullie behoefte? Wat voor training zijn jullie naar op zoek?