Neem contact op

Heb je een vraag? Of heb je niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

  Wil je gelijk al een offerte aanvragen?

  E-mailadres

  Contact met Chiel?

  Telefoonnummer: 06 – 18 69 89 65

  E-mailadres: Chiel@OnCourseTrainingen.nl

  Contact met Lars?

  Telefoonnummer: 06 – 50 88 48 76

  E-mailadres: Lars@OnCourseTrainingen.nl

  Contact met Joram?

  Telefoonnummer: 06 – 53 28 48 12

  E-mailadres: Joram@OnCourseTrainingen.nl

  Veelgestelde vragen

  Hoe lang duurt het voor jullie contact opnemen?

  Dat doen we natuurlijk zo snel mogelijk! Maar we streven ernaar om binnen 3 dagen contact op te nemen.

  Zijn jullie trainingen niet erg duur?

  Ja, de training kost wel wat. Maar in vergelijking met andere professionele trainingsbureaus, zijn de prijzen van OnCourse Trainingen gemiddeld. Daarnaast zijn er weinig trainingsbureaus die focussen op studentenorganisaties.

  We willen natuurlijk graag meedenken over hoe ook jullie trainingen kunnen aanvragen. Vaak is er bij een onderwijsinstelling de mogelijkheid om studentenorganisaties te helpen. Neem daarvoor contact met ons op.

  Kunnen we korting krijgen?

  Dat kan! Als een andere organisatie via jullie een training afneemt, krijgen jullie korting voor jullie eigen training. Is jullie training al betaald? Dan wordt het verschil teruggestort.

  Ook als jullie minder dan twee jaar nadat de training gevolgd is een nieuwe training aanvragen (bijvoorbeeld voor jullie opvolgers), krijgen jullie die training van ons met korting.

  Zijn er meerdere organisaties in jullie onderwijsinstelling die deze training willen volgen? Neem dan contact op over de mogelijkheden.

  Jullie hoofdtraining ‘Het Fundament’ is erg lang. Kunnen we die niet inkorten of opsplitsen?

  Een training van vijf uur is inderdaad intensief. Maar daarom hebben we voldoende pauze ingepland, en is de training lekker interactief. Verder hebben we ook nog wat extra trucjes achter de hand om de energie erin te houden.

  De training is zo opgezet dat alles vijf uur duurt, en inkorten zou betekenen dat we te gehaast aan de slag moeten, of zelfs onderdelen moeten overslaan. Dat doen we dus liever niet. Opsplitsen is eventueel mogelijk, als je dat wilt, kun je het aangeven bij je offerteaanvraag of als je contact opneemt.

  Dat model dat jullie gebruiken in je trainingen staat gewoon op deze website. Waarom heb ik die training dan nog nodig?

  Dat klopt, het Model StudentenOrganisaties vind je hier. We geven deze trainingen omdat we blij worden van het helpen van studentenorganisaties, deze informatie gratis delen hoort daarbij.

  Maar het model is niet het enige dat aan bod komt bij onze trainingen. We hebben samen ook meer dan 30 jaar aan ervaring in studentenorganisaties die we tijdens de training veel gebruiken in voorbeelden en casussen, die kom je niet in het model tegen. Daarnaast zoomen we tijdens een training natuurlijk in op jullie behoeften.

  Social media